مربای بادمجان با دستور پخت کد بانوی تسوجی

تاریخ : 4 مهر 1398, 15:32 نویسنده : رضا اخگرپور نظرات : 0 موضوع : خبرها
  • 0

مواد لازم برای تهیه مربای بامجان :
 
بادمجان قلمی نازک و ریز: یک کیلو
 
شکر: یک و نیمکیلو

پسته خلال یا پودر برای تزیین مربا بادنجان

آب: چهار لیوان (آب تا جایی که روی بادمجان‌ها را بپوشاند)

وانیل شکری یک قاشق چای‌خوری

آهک چند قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای بادمجان :

پوست بادنجان‌ها را نازک گرفته و یک‌شب در آب با محتوی آهک قرار بدهید.

برای تهیه آب‌آهک، پودر آهک را در آب حل کنید و بعد آن را از صافی گذرانده تا ذرات معلق در آن دیده نشود.

بعد از یک‌شب به مدت یک‌شب دیگر نیز بادنجان‌ها را در آب خالص و تمیز قرار بدهید و در این مدت، چندین بار آب را عوض کنید.

بعد از اتمام این مراحل، بادمجان‌ها را در قابلمه و مقداری آب ریخته و اجازه بدهید تا بجوشد.

بعدازاینکه دو سه دقیقه جوش زد، آب را خالی و بادنجانها را آبکش کنید و سپس مجدداً با آب تمیز و سرد بجوشانید.

این عمل را چندین بار تکرار کنید تا زمانی که بادمجان‌ها پخته و آهک از آن‌خارج شود.

بعدازاین مرحله شکر و یک لیتر آب را مخلوط و روی حرارت قرار داده و وقتی جوش آمد بادمجان‌ها را داخل آن ریخته و حرارت را ملایم کنیدتا شربت قوام آمده و به خورد بادمجان‌ها برود.

بعد آب یک عدد لیمو را به همراه وانیل شکری به مربا اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید.

پس از خنک شدن در ظرف ریخته و در یخچال قرار بدهید. 

هنگام مصرف با پودر پسته، گردو و یا غنچه گل‌محمدی تزئین کنید.



تسوج‌نیوز/ مهرماه 98 


نظر دهید :

نام شما :*
ایمیل شما :
نظر شما :
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
کد را وارد کنید : *
عکس خوانده نمی شود