نمایندگان باید راه درست مقابله با مشکلات موکلین و کشور را انتخاب نمایند
دکتر عباس عبادتی در یادداشتی "بدون مقدمه" خطاب به نماینده شهرستان شبستر نوشت: بر نمایندگانی که حداقل یک کتاب فلسفه حقوق یا اصول و مبانی قانونگذاری پاس نکرده باشند، نمیتوان خرده گرفت. مجلس حقوق دانانی ورزیده، جامعه شناسانی با مبانی و سیاسیونی با منطق میطلبد که راه درست مقابله با مشکلات موکلین و کشور را انتخاب نمایند.
در این یادداشت آمده است: اخیرا نماینده محترم شهرستان شبستر اعلام فرمودهاند که با طرح صیانت از فضای مجازی موافقند و جزو امضاکنندگان طرح میباشند. ایشان ولی توضیح نداده اند که این طرح، بر چه مبانی و پایههایی استوار است؟ مفاد آنرا که قاعدتا تخصصی است، چه کسانی تنظیم کردهاند؟ آیا طرح را به صورت کامل مطالعه و حلاجی نمودهاند؟ آیا در خصوص این طرح و مقررات آن، با صاحب نظران و اساتید این رشته، صحبتی داشتهاند؟
ایشان افزودهاند که دشمن خاکریزها را به داخل منازل کشانده و احساس خطر فراوان از سیل ویرانگر نمودهاند؛ ولی آیا نمیدانند که با ایجاد محدودیت و استفاده از ترافیک داخلی، این سیل مهار شدنی نیست؟! آیا استحضار ندارند که امور فرهنگی و اجتماعی با پاک نمودن صورت مساله، حل نخواهد شد؟! آیا احساس نمیکنند که رانت دیگری در این زمینه گشوده میشود؟!
مفاد و مواد این طرح، بسیار مبهم و مشکل زاست و در مواد مختلف آن، از نهادهایی نظیر کمسیون عالی و تنظیم گران بحث شده است. به راستی با تصویب این طرح، اکثر مواد آن از جمله مواد ۸ و ۱۶ آن، مشکل جدید عدیدهای به بار خواهد آورد و توالی فاسد آن شاید سیل ویرانگر را سرعت بخشد!
البته جناب سردار ببخشید که روی صحبتم با جنابعالی است! بر نمایندگانی که حداقل یک کتاب فلسفه حقوق یا اصول و مبانی قانونگذاری پاس نکرده باشند، نمیتوان خرده گرفت. مجلس حقوق دانانی ورزیده، جامعه شناسانی با مبانی و سیاسیونی با منطق میطلبد که راه درست مقابله با مشکلات موکلین و کشور را انتخاب نمایند.
بحث طرح صیانت، فرهنگی است نه قانونی! همانگونه که کمربند ایمنی و انداختن زباله به خیابانها و ... با قانون حل نمیشود و بحث فرهنگی است و باید نهادهای فرهنگی که بودجه آن بخش را میبلعند، پاسخگوی وضع کنونی باشند.
به امید روزهای بهتر برای وطنم ایران